OM OSS

Menklare.se startade eftersom att sälja sin bostad är den största affären många gör under sitt liv och det är väldigt viktigt att det blir rätt. Men rätt för någon annan kanske är fel för dig och vi vill att du ska kunna välja den mäklare som passar just dig bäst.

Mäklare

Vi startade med visionen att hjälpa människor att hitta en mäklare som passar just dom. Eftersom det kan vara jobbigt och tidskrävande att leta runt efter mäklare på internet, fråga vänner och bekanta eller ringa runt till massa olika fastighetsbyråer så vill vi förenkla processen för dig.

Med oss kan du låta de bästa mäklarna i ditt område leta efter dig istället. Vi erbjuder även gratis rådgivning eftersom det kan kännas tryggt att ha en opartisk vän tillgänglig för att ge råd kring vilka arvodestyper som är lämpliga för just din försäljning eller för att få tips på frågor att ställa till mäklaren innan man väljer den man tycker är bäst.


Kortfattat finns vi helt enkelt för att du utan strul ska kunna utvärdera dina alternativ av mäklare när du ska sälja din bostad, både för att du enkelt ska kunna hitta den bästa mäklaren för dig men självklart också för att du ska kunna maximera ditt försäljningspris.


Här kan du läsa mer om hur tjänsten fungerar för dig som ska sälja din bostad.
Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Mäklare